AΕΚ - «τίγρη Θεέ πάρε την ΠΑΕ!»

Το χαμόγελο του «τίγρη» έλεγε πολλά στο περιθώριο της γιορτής του Patissia club στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Αντζελα Δημητρίου! Παρεμπιπτόντως με την “Lady” στην πίστα, η ΑΕΚ είχε κάνει φιέστα το 94΄ στην κατάκτηση του τελευταίου πρωταθλήματος της!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης που βρέθηκε στον «Ουρανό» ξημερώματα Σαββάτου ήταν διαχυτικός και περίπου 200 άτομα δεν μπόρεσαν να αντισταθούν! Ζήτησαν το αυτονόητο: «Τίγρη Θεέ, πάρε την ΠΑΕ!».

Και ο πρωταθληματικός πρόεδρος που ακόμα κρατά κλειστά τα χαρτιά του ύστερα από το πρόσφατο μυστικό δείπνο με τον Πέτρο Παππά, απλώς χαμογελούσε και είχε πολύ καλή διάθεση.

Αν και για την ώρα είναι πολύ δύσκολο να πει κανείς τι σκέφτεται να κάνει ο Μελισσανίδης, όλοι στην ΑΕΚ περιμένουν την κίνησή του που θα δώσει ελπίδα και προοπτική στον Δικέφαλο!

Τουλάχιστον αυτό αφουγκράστηκαν όλοι όσοι βρέθηκαν χθες στο μαγαζί για την γιορτή του Patissia club με τον «τίγρη» να αποτελεί αναμφίβολα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος!

Μάλιστα έδωσε και εντολή στον Νίκο Γεωργέα όταν ο τελευταίος αποχώρησε: «Παίξτε σαν ΑΕΚ στην Τούμπα», είπε στον αρχηγό και ο τελευταίος απάντησε: «θα το κάνουμε, σας θέλουμε και εσάς δίπλα μας!».
Με την προτροπή του «τίγρη», η ΑΕΚ πηγαίνει αύριο στην Τούμπα για να πάρει τη νίκη. Με σχήμα 4-4-2 και τον Μανωλά δίπλα στον Μαϊστόροβιτς στο κέντρο της άμυνας.Στις εξέδρες θα είναι και ο Σταύρος Αδαμίδης ο οποίος θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή ώστε η ΑΕΚ να μην είναι ακέφαλη στο ντέρμπι.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι