Αυτά ζήτησε ο Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος θέλει οι παίκτες του ΠΑΟΚ να παρουσιαστούν ήρεμοι, πειθαρχημένοι και με αυτοέλεγχο κατά τη διάρκεια ολόκληρου του αυριανού (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - Novasports 1) ντέρμπι απέναντι στον Άρη. Αυτά είναι τα τρία στοιχεία που ζήτησε ο Πορτογάλος τεχνικός από τους ποδοσφαιριστές του, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης ο 55χρονος τεχνικός μίλησε στους παίκτες και τούς ανέλυσε τους «κίτρινους», ενώ στάθηκε κυρίως σε τρία σημεία. Αρχικά ο κ. Σάντος ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση από τους παίκτες στο παιχνίδι, τόσο σε επίπεδο ψυχολογικής προετοιμασίας όσο κυρίως και κατά τη διάρκεια του ματς. Ο λόγος είναι ότι η συγκέντρωση αποτελεί ένα από τα μεγάλα «όπλα» της φετινής ομάδας και θα πρέπει να διατηρηθεί σε μία τόσο σημαντική αναμέτρηση.

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος προπονητής ζήτησε από τους παίκτες του «Δικεφάλου» να μην επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του Άρη, αφού για τον ΠΑΟΚ αποτελεί μονόδρομος η νίκη.

Όσον αφορά την ενδεκάδα των «ασπρόμαυρων», κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Χαλκιάς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σνάουτσνερ, Μαλεζά, Κοντρέρας και Λίνο. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Γκαρσία και ο Βιτόλο, έχοντας στα πλάγια τους Βιεϊρίνια (δεξιά) και Σορλέν (αριστερά). Πιο μπροστά θα παίξουν ο Ίβιτς και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς.

Να σημειωθεί ότι σήμερα στις 16:30 θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση, η οποία θα γίνει στην Τούμπα κεκλεισμένων των θυρών και μετά την ολοκλήρωσή της ο Σάντος θα ανακοινώσει την αποστολή.

sport-fm

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι